Bătaie cu perne, în Bucureşti. Zeci de persoane s-au adunat sâmbătă la UniversitatePeste 200 de oameni au participat, sâmbătă, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la o bătaie cu perne care a fost organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Bătăii cu Perne, evenimentul având loc simultan în mai multe oraşe din lume.

Bataie cu perne
Bătaie cu perne
Foto: www.fotostefan.ro

Zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă la prânz, în Piaţa Universităţii din Bucureşti pentru a participa la o bătaie cu perne. Tineri, bătrâni, copii, toţi şi-au adus pernele de acasă şi au aşteptat nerăbdători să se dea startul.

"Mi se pare o idee foarte bună, este altceva, mai ales că este şi soare afară", a povestit unul dintre participanţi pentru MEDIAFAX.

Deşi este inofensivă, bătălia cu perne are nişte reguli, pe care participanţii trebuie să le respecte. Una dintre ele interzice luptele în parcuri pentru că aceste spaţii sunt plictisitoare, dar şi pentru că penele ar face prea multă mizerie. Nu se pot folosi decât perne moi, participanţii trebuie să-şi scoată ochelarii şi nu este indicat să loveşti pe nimeni care are în mâini o cameră foto sau video.

Prima ediţie a avut loc în 2008, iar de atunci a cuprins peste 100 de oraşe din întreaga lume. Cel mai important este alegerea datei la care oamenii din toată lumea să se adune simultan într-un loc public, iar aceasta este comunicată online. Evenimentul are drept scop recuperarea spaţiului public, eliberarea de stres şi presiune şi găsirea unor noi tipuri de divertisment.

Evenimentul a avut loc simultan în New York, Londra, Barcelona, Tokyo şi alte peste 50 de oraşe din toată lumea. International Pillow Fight Day se află la a treia ediţie în România.

Etichete: bataie cu perne, bataie cu perne Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE