Bătaie de joc pe Calea Victoriei: Stâlpi puși în mijlocul trotuaruluiPrimăria Capitalei realizează în această perioadă lucrări de modernizare pe Calea Victoriei. Pentru a face artera mai prietenoasă cu pietonii şi bicicliştii, trotuarele sunt lărgite, iar pe marginea căii rutiere se amenajează piste pentru biciclişti. Numai că declraţiile oficiale nu prea se potrivesc cu situaţia din teren. Astfel, după terminarea lucrării, pietonii vor avea de făcut slalom printre stălpi. Municipalitatea a montat stâlpi de iluminat chiar în mijlocul trotuarului.

Cum ar trebui sa arate Calea Victoriei dupp terminarea lucrarilor de modernizare
Cum ar trebui să arate Calea Victoriei dupp terminarea lucrărilor de modernizare

Pietonii care trec pe Calea Victoriei nu ştiu dacă să râdă sau să plângă. „E păcat, e jalnic, oricum”, spune unul dintre ei. Muncitorii care reabilitează bulevardul dau vina pe compania care deţine stâlpii de iluminat şi spun că aşa au primit ordin să îi instaleze. „Nu v-am spus? Trebuie să vină în aliniament”, afirmă un muncitor.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei, care plăteşte lucrarea, spun, la rândul lor, că lucrarea nu se putea realiza altfel. „Aliniamentul întregului bulevard cu privire la stâlpii de iluminat public au generat necesitatea respectării unei astfel de traseu, în aşa fel încât stâlpii să nu apară ca şi cum ar fi fost o furtună şi i-a aruncat pe fiecare într-o parte şi în alta”, declară Mădălin Dumitru, directorul Direcţiei de Infrastructură a Primăriei Capitalei.

Reablitarea bulevardului va costa Primăria Capitalei aproape 2 milioane de euro.

Sursa: digi24.ro

Etichete: calea victoriei, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE