Bătaie în mijlocul străzii între doi şoferi, în Capitală. Scandalagiii au ajuns la poliţie VIDEODoi şoferi s-au luat la bătaie în plină stradă, în Bucureşti, după o şicanare în trafic. Ambii bărbaţi au ajuns la Poliţie.

Bataie in trafic
Bataie in trafic
 Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, în cartierul Colentina, din sectorul 2 al Capitalei. Cei doi şoferi s-au şicanat în trafic, iar ulterior au oprit autoturismele, s-au dat jos, iar de aici până la bătaie a fost doar un pas.

Cei doi şi-au împărţit pumni şi picioare, iar ulterior au ajuns la Poliţie, unde fiecare a depus câte o plângere, pretinzând că şoferul celălalt este vinovat.

Etichete: bataie in trafic, bataie in trafic bucuresti, Bucureşti

0/3 COMENTARII
alina
25 May 17:27
+0
VOTURI
-0
vreun se scrie legat profesore
Fox
23 May 14:40
+0
VOTURI
-0
Felicitari pentru later edit! Azi este in tura angajatul de care am mai amintit si care mai spala imaginea colegilor superficiali. Keep up the good work!
Fox
23 May 10:34
+0
VOTURI
-0
"Ambii soferi implicati in SCANDAL" - Care scandal? Ati pomenit ceva in articol de vre-un scandal? Doar de o agresiune. Hai ca stiu ca puteti sa dati si mai rau cu bata in balta. Uite aici:

"Cei doi soferi s-au SICAT in trafic" :))) E greu sa ai atat profesionalism incat sa verifici textul inainte de publicare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE