Bătaie în tramvaiul 41 din Capitală din cauza unor tineri care ascultau manele. VIDEOPatru tineri s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să de muzica mai încet. Poliţia Capitalei a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce un martor a postat un clip cu scandalul pe Facebook.

Bataie in tramvaiul 41 din Capitala din cauza unor tineri care ascultau manele (Foto cetateanul.net)
Bătaie în tramvaiul 41 din Capitală din cauza unor tineri care ascultau manele (Foto cetateanul.net)

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei anunţă, miercuri, că s-au autosesizat în cazul celor patru tineri surprinşi într-un vagon al tramvaiului 41, în timp ce se băteau după ce iniţial s-au certat pe motiv că doi dintre ei, cetăţeni de etnie romă, ascultau manele. Astfel, la nivelul instituţiei a fost deschis un dosar penal în care se fac acum cercetări pentru fapte de tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează Mediafax. 

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/FFEvuB9eFl8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei le „recomandă persoanelor implicate în incidentul violent să se prezinte la sediul Brigăzii pentru transport public de suprafaţă pentu lămurirea situaţiei".

O femeie din Capitală a surprins incidentul, miercuri dimineaţă, cu telefonul mobil şi a postat imaginile pe Facebook. Pe clip se poate observa cum un băiat şi o fată de etnie romă ascultau manele pe telefon în tramvai. Alţi doi călători le-au cerut să dea muzica mai încet. Tinerii au refuzat şi au început să ameninţe: "Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita", a spus unul dintre tineri.

Cei doi călători care au cerut ca muzica să fie dată mai încet au sărit apoi la bătaie, cu pumnii şi picioarele. Pe înregistrare se aude la un moment dat cum unul dintre tineri ţipă: „Au, mi-ai rupt mâna".

Etichete: bătaie, Bucureşti, călători, Capitală, manele, tramvaiul 41

0/8 COMENTARII
Pentru Bufnița aia cu interesu național
05 mai 16:59
+0
VOTURI
-0
Da, interesul național. Să vedem ce interes național or să mai apere când vor fi acuzați de ultraj.
Și pentru restul de tâmpiți care aplaudă asemenea gesturi: data viitoare chemați Poliția. Ei sunt singurii care pot lua măsuri.
BUhuhu
05 mai 13:20
+0
VOTURI
-0
Nu si-au facut singuri dreptate, au aparat interesul national.
Uhuhu
05 mai 09:02
+0
VOTURI
-0
Sub nici o forma nu este permis sa-ti faci singur dreptate.
Cris
05 mai 08:06
+0
VOTURI
-0
Nu erau "2 tineri care ascultau manele" ci doi tzigani boratzi care au cautat-o cu lumanarea.
ccc
05 mai 07:31
+0
VOTURI
-0
Ar trebui sa fim uniti impotriva jegurilor astea colorate care ne fac de ras permanent. Asta ar trebui sa facem de fiecare data, ca politia ....
Unu
05 mai 01:34
+0
VOTURI
-0
Foarte bine! Nesimțiții trebuie puși la punct!
Cris
04 mai 23:13
+0
VOTURI
-0
E foarte bine ca cei doi au sarit la bataie cu pumnii si picioarele impotriva celor doi manelisti. Nu e permis ca un mijloc de transport in comun sa devina un loc de tziganie manelista. Eu as interzice prin lege ascultarea de muzica la volum tare, in public. Cine vrea sa asculte manele, acasa, cu castile pe urechi...
jordan
04 mai 23:07
+0
VOTURI
-0
Bravo! Cineva are curaj sa opreasca derbedeii !!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE