Bătaie crâncenă într-un liceu din Capitală. O elevă a fost trântită la pământ. VIDEOBătaie crâncenă la Liceul "C.A. Rosetti" din București. O elevă a fost trântită jos și lovită cu bestialitate de o altă fată după un scurt schimb de replici.  

Bataie crancena intr-un liceu din Capitala. O eleva a fost trantita la pamant . VIDEO
Bătaie crâncenă într-un liceu din Capitală. O elevă a fost trântită la pământ . VIDEO

Pe Facebook a fost postată o inregistrare video şocantă dintr-un liceu bucureştean. În imagini se observă cum o fată este bătută şi trântită la pământ de alte două, fără ca cineva să intervină între ele.

Bătaia a avut loc la liceul Liceul C. A. Rosetti din Bucureşti și a început de la un scurt schimb de replici. Una dintre fete este luată la pumni şi palme de către alta. Fata este trântită la pământ şi târâtă pe holul instituţiei. În tot acest timp, cei din jur privesc fără ca vreunul dintre ei să intervină.

Unul dintre martori filmează întregul incident. 

 

ROMÂNIA, 2015. Imagini de la Liceul C. A. Rosetti din capitală. Oare mai sunt elevii in siguranta intr-o institutie de invatamant in România?

Posted by Denis Gino on Tuesday, December 8, 2015

Etichete: bătaie, eleve, Liceul C.A. Rosetti

0/2 COMENTARII
adriana anghel
09 dec 08:20
+0
VOTURI
-0
Asa se intampla cand copii nu sunt suficient de educati si mai mult de atat li se ofera toate posibilitatile financiare.....parintii sunt cei care chiar pot contribui la stirbirea personalitatii .....propriilor copii....
gica flausat
08 dec 19:05
+0
VOTURI
-0
Niste toante de bani gata...si numai parintii sunt de vina aici...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h