Bătaie pe o stradă din Sectorul 2, miercuri. A intervenit PolițiaPolițiștii au aplanat un conflict izbucnit miercuri pe o stradă din Sectorul 2. În timpul scandalului, un bărbat a fost bătut de trei persoane.

La data de  27 ianuarie a.c., politistii Capitalei au fost sesizati, prin intermediul 112, cu privire la faptul ca pe o strada din sectorul 2 are loc un conflict intre mai multe persoane.  Deplasandu-se cu operativitate la fata locului, politistii Sectiei
La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 2 are loc un conflict între mai multe persoane. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii Secţiei
Foto: observatorulph.ro

La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 2 are loc un conflict între mai multe persoane.

Poliţiştii Secţiei 7 au identificat patru persoane, un bărbat, angajat al unei societăţi comerciale, care a declarat faptul că, pe fondul unor discuţii contradictorii, a fost agresat fizic de alţi trei, informează un comunicat de presă transmis de Poliție.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că cei trei bărbaţi s-au prezentat la societatea comercială în cauză şi au cerut să li se restituie o sumă de bani, pe care o achitaseră anterior, pentru efectuarea cursurilor unei şcoli de şoferi, cursuri pe care ei nu le-au desfăşurat. Aceştia au fost informaţi că trebuie să completeze o cerere înregistrată la secretariatul societăţii pentru a putea intra în posesia banilor, moment în care unul dintre bărbaţi a reacţionat violent. Cei trei l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi ulterior l-ar fi agresat fizic, nepermiţându-i să părăsească sediul societăţii comerciale.

Etichete: bătaie, scandal, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE