Batrân jefuit în faţa unei bănci din Capitală. Tâlharii au fost prinşi în flagrantpolitisti-jaf-banca
politisti-jaf-banca

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2, au identificat un grup format din 5 membri, cu preocupări pe linia comiterii de infracţiuni de tâlhărie şi furt în segmentul stradal.

Tâlhăria a avut loc în jurul orei 12:30. Membrii grupului au urmărit un bărbat de 63 de ani, din Bucureşti, pe care l-au observat ieşind dintr-o sucursală bancară situată pe Şos. Ştefan cel Mare, Sectorul 2. Unul din membrii grupului l-a abordat pe bărbat întrebându-l dacă are bani asupra sa, după care, în timp ce ceilalţi l-au înconjurat şi au început să-l îmbrâncească, i-a smuls din borsetă o bancnotă de 200 de lei.

Poliţiştii i-au imobilizat pe cei cinci, cu ocazia percheziţiei corporale găsind asupra lui M. Florin bancnota sustrasă părţii vătămate. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2, cu M. Marian, M. Florin şi D. Vasile în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi cu P. Vasile şi C. Daniel în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie.

Etichete: bancă, batran, Sectorul 2, talharie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h