Bază militară din Afganistan, în care sunt staţionaţi şi români, atacată cu rachetă. Nu sunt victimeO rachetă a căzut, vineri seară, într-o bază din Afganistan în care sunt staţionaţi militari români. Racheta nu a făcut însă victime.

Baza din Afganistan in care sunt stationati si militari romani, atacata cu racheta. Nu sunt victime
Bază din Afganistan în care sunt staţionaţi şi militari români, atacată cu rachetă. Nu sunt victime
Foto: evz.ro

O rachetă a căzut, vineri seară, într-o bază din provincia afgană Kandahar în care sunt staţionaţi militari români, dar incidentul nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, anunţă Ministerul Apărării Naţionale într-un comunicat citat de Mediafax.ro.

"Vineri, a fost declanşată o alarmă de atac cu rachete în baza militară situată în provincia Kandahar din Afganistan. Conform primelor informaţii, în jurul orei 17.45, ora României, în bază a căzut o rachetă. Incidentul nu s-a soldat cu nicio victimă sau pagube materiale", a transmis Ministerul Apărării Naţionale.

"Conform procedurilor, tot personalul bazei s-a adăpostit în zonele special amenajate. Ministerul Apărării Naţionale monitorizează atent atât desfăşurarea misiunilor de către militarii români, cât şi măsurile şi procedurile de siguranţă ale acestora", precizează comunicatul.

Etichete: afganistan, atac racheta, rachetă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE