Beatrice Rancea, director interimar ONB: Vreau să cunosc situația reală din toate punctele de vedereDirectorul interimar al Operei Naționale București, Beatrice Rancea, a promis, miercuri, la instalarea în funcție, că ușa ei va fi deschisă tot timpul, fiind un om al dialogului.

Beatrice Rancea, director interimar ONB
Beatrice Rancea, director interimar ONB

"Ușa mea este deschisă tot timpul. Relația mea cu cei de la Opera din Iași a fost de colegialitate, de prietenie. (...) Cred foarte tare în dialog", le-a spus Beatrice Rancea angajaților ONB, potrivit Agerpres.

Ea a anunțat că în zilele următoare se va întâlni cu toate compartimentele ONB, pentru a cunoaște "situația reală" din instituție.

"Mă bucur că am fost solicitată, că mi s-a acordat această încredere să încercăm să facem ceva bun din acest moment. O să îmi doresc ca în zilele următoare să mă întâlnesc cu toate compartimentele, cu fiecare în parte, pentru că vreau să cunosc situația reală din toate punctele de vedere, să ascult pe fiecare angajat al acestei instituții", a spus Rancea.

La instalarea acesteia în funcție a fost prezent și ministrul Culturii, Corina Șuteu, care și-a exprimat încrederea că noul director interimar va încerca să rezolve problemele cu care s-a confruntat Opera Națională.

Etichete: Beatrice Rancea, beatrice rancea onb, director interimar onb, director interimar Opera nationala, Opera Naţională Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE