"Bebe Carabină” a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în timpul audierilorbebe_carabina
bebe_carabina

Incidentul s-a petrecut în Cartierul Apărătorii Patriei din Capitală. Bebe Carabină era urmărit de un echipaj de poliţie de la Secţia 11, după ce pe numele lui fusese depusă o plângere pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă. Poliţiştii l-au somat pe interlop şi au tras trei focuri de armă în plan vertical. Acesta nu s-a oprit, ba chiar s-a întors la un moment dat şi a tras asupra poliţiştilor, rănindu-l pe unul dintre oamenii legii în zona capului.

Poliţiştii au făcut şi ei uz de arma din dotare, după care l-au imobilizat pe suspect. Poliţistul rănit a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, cu o rană superficială la cap.

Atacatorul, suspectat de viol, lipsire de libertate şi conducere fără permis, a fost reţinut de poliţişti şi dus la Secţia 11 pentru audieri. Numai că acolo lui Bebe Carabina i s-a făcut rău. Poliţiştii l-au transportat la Spitalul Floreasca, anunţă B1TV.

„Pacientul este echilibrat hemodinamic şi respirator, e conştient şi în acest moment este în investigaţii”, a declarat medicul Raluca Moldoveanu.

Bebe Carabină nu este la prima ispravă de acest gen. El a mai fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce a deschis focul, în octombrie 1999, asupra unor poliţişti.

Etichete: audieri, Bebe Carabină, împuşcat, poliţist, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE