BEC transmite CNA două sesizări ale lui Videanu privind televiziunile RTV şi RealitateaBiroul Electoral Central transmis CNA două sesizări făcute de reprezentantul ARD Adriean Videanu prin care acesta solicita interzicerea prezentării de sondaje înaintea închiderii procedurii de votare de către Realitatea TV şi postul RTV, precum şi abţinerea de la comentarii privind estimarea rezultatului alegerilor, potrivit Mediafax.

videanu
videanu

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a declarat că Biroul a înregistrat două solicitări făcute de Adriean Videanu. Într-una din aceste solicitări Videanu cere BEC să dispună interzicerea prezentării de sondaje înainte de închiderea procesului de votare de către postul de televiziune Realitatea Tv. Prin aceeaşi solicitare Videanu cere BEC să oblige preşedinţii secţiilor de votare să îndepărteze reprezentanţii institutului Geo Pol International din secţii.

Muhuleţ a arătat că această solicitarea a fost transmisă CNA pentru soluţionare.

Potrivit lui Muhuleţ, Videanu a trimis şi o a doua solicitare prin care cerea să se dispună interzicerea prezentării de sondaje înaintea închiderii procesului de votare de către postul RTV şi totodată abţinerea de către această televiziune de la orice comentarii cu privire la estimarea rezultatului alegerilor.

Şi această sesizare a fost transmisă de BEC la CNA.

Etichete: plângere, rtv, videanu

0/2 COMENTARII
vlad
10 dec 12:58
+0
VOTURI
-0
Daca au prezentat sondaje de opinie in ziua alergerilor, RTV trebuie sa fie inchisi!!
iosif
10 dec 10:35
+0
VOTURI
-0
asa ceva nu sa intamplat de cand sunt alegeri libere in romania ca pe timpul alegerilor sa fie prezentate sondaje de opinie. ramane valabila celebra lozinca chiar daca se incalca legea:totul pentru front totul pentru victorie:

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE