Becali: "National Arena are mari probleme. UEFA a făcut un raport special"Fostul impresar Ioan Becali sustine ca UEFA a facut un raport special din cauza problemelor la National Arena
Fostul impresar Ioan Becali susţine că UEFA a făcut un raport special din cauza problemelor la National Arena

"Stadionul ăsta are mari probleme. La banii care s-aucheltuit, stadionul n-a fost făcut aşa cum trebuie. UEFA a făcut un raport special în care îi anunţa ce modificări trebuie să facă. Autocarul n-are loc să intre la vestiare, o ia pe la intrarea invalizilor. La parcarea subterană, sunt doar două lifturi, n-au scări! Dacă îţi faci o casă, nu-ţi dă autorizaţie dacă nu pui şi scări. Lor cum le-au dat autorizaţia? Sunt multe şi multe alte probleme", a spus fostul impresar Ioan Becali la GSP TV, citat de puterea.ro.

Acesta susţine că FRF trebuia să intervină în momentul în care constructorul a comis greşelile, mai ales că s-au cheltuit peste 200 de milioane de euro din bani publici. “Trebuiasă fie făcut cum a cerut FRF, nu cum doreau ei. Au dispărut atâţia bani, dar măcar să-l fifăcut cum trebuie”, a adăugat fostul impresar care a menţionat că arena trebuie modificată pentru a putea îndeplini în continuare condiţiile UEFA la cele mai înalte standarde.

Etichete: Ioan Becali, modificări, naţional arena, probleme

0/0 COMENTARII
xyz
07 nov 17:07
+0
VOTURI
-0

de ce se baga acest becali in povestea asta cu stadionul. invidie pt ca n-a castigat din aceasta afacere, plateste polite, ce urmareste ? tot ce se face in romania trebuie discreditat, e prost facut, numai stadioanele construite in germania, italia, ucraina sunt perfecte si minunate iar ce se face la noi e prost facut si cu mari probleme. un bisnitar care isi da despre orice cu parerea.

Geo
07 nov 10:59
+0
VOTURI
-0

No comment - made in Romania .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h