Benzile centrale de pe DN 1, închise circulaţiei în Otopeni, pentru montarea separatoarelor de sensBenzile centrale de pe DN 1 pe raza localității Otopeni vor fi închise circulației în perioada următoare, pentru montarea separatoarelor de sens. Traficul se va desfășura pe celelalte două benzi pe sens, potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Separatoare de sens in Capitala
Separatoare de sens în Capitală

Reprezentanții companiei menționează că în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări și nu vor fi instituite restricții de circulație.

"Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic", se mai arată într-un comunicat al companiei.

CNADNR face apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Etichete: benzi centrale, Benzile centrale de pe DN 1, DN 1, separatoare de sens

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE