Bercea şi Izaura Anghel au reluat acuzaţiile la adresa lui Kovesi şi Stanciu, la audierile de la DNASandu şi Izaura Anghel au reluat, joi, în faţa procurorilor DNA, acuzaţiile conform cărora ar fi ajuns sume de bani la procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, la preşedintele ICCJ, Livia Stanciu.

Bercea si Izaura Anghel au reluat acuzatiile la adresa lui Kovesi si Stanciu, la audierile de la DNA
Bercea şi Izaura Anghel au reluat acuzaţiile la adresa lui Kovesi şi Stanciu, la audierile de la DNA
Foto: www.ziuaconstanta.ro

Aceleaşi surse au afirmat că procurorii anticorupţie le-au luat separat declaraţii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fiicei sale, Izaura Anghel, scrie mediafax.ro.

Cei doi au spus că, "din câte ştiu", sume de bani date de familia lor pentru o decizie favorabilă în cazul lui Bercea Mondial, condamnat pentru tentativă de omor, ar fi ajuns la procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, dar şi la preşedintele instanţei supreme Livia Stanciu. Bercea Mondial a spus că ar avea aceste informaţii de la fiul său, Florin Anghel, care la rândul său le-ar avea de la Mircea Băsescu, fără a putea preciza însă nivelul acestor sume.

Totodată, Bercea Mondial ar fi susţinut în faţa anchetatorilor că fostul primar din Slatina ar fi dat "bani cu duiumul" lui Vasile Blaga pentru ca demnitarul să-l ţină în funcţie, acuzaţie pe care a mai lansat-o la precedenta audiere la DNA şi negată la acel moment de Blaga.

Etichete: bercea mondial, DNA, izaura anghel, Kovesi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE