Bernie Sanders: E inacceptabil ca bucureștenii să aibă internet mai rapid decât americaniiBernie Sanders, senator american și candidat la alegerile Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale, a criticat viteza redusă la Internet din SUA, precizând că e inacceptabil ca oamenii din București să aibă un internet mai rapid decât majoritatea americanilor.

Bernie Sanders: E inacceptabil ca bucurestenii sa aiba internet mai rapid decat americanii
Bernie Sanders: E inacceptabil ca bucureștenii să aibă internet mai rapid decât americanii
Foto: dailypnut.com

"Accesul la Internet de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru zonele rurale din America să fie contectate și să facă afaceri cu restul lumii. Astăzi, oamenii din Bucureşti, România, au  acces la o viteză mult mai mare la Internet decât majoritatea celor din SUA. Acest lucru este inacceptabil şi trebuie să se schimbe", a  scris  Bernie Sanders într-un mesaj postat pe pagina sa de Twitter, citat de stiri.tvr.ro.

(w500) Bernie San

Potrivit clasamentului Internet Net Index realizat de Ookla, pe baza datelor colectate în decembrie 2014 şi citat de Agerpres, România se afla pe locul al patrulea în topul țărilor cu cea mai mare viteză de Internet în bandă largă cu o viteza de descărcare de 60,2 megabiți pe secundă (Mbps).

Etichete: bernie sanders, internet, viteză internet

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
03 mar 16:12
+0
VOTURI
-0
Da ce,americanii trebuie sa fie ei primii in toate si celelalte tari n-au voie sau cum?Ia mai duceti-va dreaqu cu America voastra cu tot.Natie de salbatici si popor razboinic.Ca de la infiintare in 1776 trei sferturi din timp l-ati stat numai in razboaie cu altii si gandindu-va ce motive sa mai bagati ca sa puteti ataca alte natiuni.Nu de alta da cica Rusia e raul pe pamant.Ia comparati cate baze militare au in lume americanii si cate rusii.Marsh bai Sanders la cotetzul tau.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h