Bernie Speed Test: Aplicaţie de măsurat viteza internetului din alte oraşe, comparativ cu BucureştiDupă ce senatorul american Bernie Sanders a declarat că e inacceptabil ca majoritatea americanilor să aibă internet mai lent decât cel al bucureştenilor, doi tineri au creat o aplicaţie prin care utilizatorii pot măsura de câte ori este mai mică viteza de internet a oraşelor în care se află faţă de media pe București.

Bernie Speed Test testează viteza de Internet şi, în funcţie de rezultat, apar imagini haioase în care Bernie Sanders consolează sau râde de utilizatorii care dispun de o viteză mai mică de internet.

Pagina a fost construită de Mihnea Gheorghiu, Bogdan Savonea şi Mihai Pocorschi.

Bernie Sanders, senator american și candidat la alegerile Partidului Democrat pentru alegerile prezidențiale, a criticat viteza redusă la Internet din SUA, precizând că e inacceptabil ca oamenii din București să aibă un internet mai rapid decât majoritatea americanilor. 

sooo we made a website: The Bernie Sanders Internet Speed Test. You can check your internet speed, wherever you are, and...

Posted by Mihnea Gheorghiu on Thursday, 3 March 2016

Etichete: bernie sanders, bernie sanders bucuresti, internet bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE