Bianca Lăpuşte, soţia lui Marius Moga, a născut o fetiţăBianca Lăpuşte, soţia lui Marius Moga, a născut o fetiţă care a primit nota zece la naştere. Noul membru al familiei este Maria şi cântăreşte 3,450 kilograme. 

Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, a nascut o fetita (Foto click.ro)
Bianca Lăpuşte, soţia lui Marius Moga, a născut o fetiţă (Foto click.ro)

Sotia lui Marius Moga, Bianca, si-a dorit ca fetita lor sa vina pe lume atunci cand va vrea si a ales sa nasca natural. Iar Maria a decis sa-si cunoasca parintii miercuri seara la un spital privat din Cluj. Marius i-a stat alaturi sotiei sale permanent, inclusiv in sala de nasteri. Mamica si-a revenit rapid si a parasit spitalul la nici 48 de ore de la nastere. Bianca este sigura ca fetita, nascuta in zodia Balanta, o sa ajunga o artista, ca tatal ei.

"Traim cele mai frumoase si emotionante momente din viata noastra", au marturisit fericitii parinti, care spun ca nu vor sa se opreasca aici. Isi mai doresc copii si spera sa-i daruiasca Mariei un fratior sau o surioara chiar in primii ei ani de viata, scrie stirileprotv.ro. 

Marius Moga si Bianca s-au cununat civil la inceputul verii, in Alba Iulia, orasul de origine al artistului, dupa un an si jumatate de relatie. A fost o ceremonie restansa, la care au luat parte doar prietenii apropiati si familia. Antrenorul de la "Vocea Romaniei" a cerut-o de sotie tocmai in New York, de ziua ei, si a ales sa impartaseasca vestea cu o tara intreaga, in emisiunea "Vocea Romaniei".

Etichete: bianca lapuste, copil fetita, Marius Moga, naştere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE