Biblioteca Naţională a României: De miercuri - acces doar în baza unui card; se percep tarifeBiblioteca Naţională a României anunţă că, începând de miercuri, pentru eliberarea cardurilor de acces se vor percepe tarife.

Biblioteca Nationala
Biblioteca Națională

Începând cu această dată, accesul în Biblioteca Naţională a României se face numai pe baza cardului de acces, inclusiv în spaţiile libere pentru lectură, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituţiei.

Tarifele vor fi:

* emiterea cardurilor de acces la serviciile Bibliotecii Naţionale a României (se revalidează anual) - 30 de lei;

* emiterea cardurilor de acces la serviciile Bibliotecii Naţionale a României, în cazul pierderii/ distrugerii (se vor revalida anual) - 50 de lei;

* taxă pentru recuperarea cardului de acces la serviciile Bibliotecii Naţionale a României după expirarea perioadei de reţinere a cardului de acces - 40 lei;

* revalidarea anuală a cardului de acces - 20 lei;

* emitere permis zilnic - 5 lei.

Tot din data de 22 iulie se modifică şi programul de înscriere a utilizatorilor la Biblioteca Naţională a României, astfel: de luni până joi între orele 10,00 - 18,00 şi vineri între orele 10,00 - 17,00.

"Vă asigurăm că Biblioteca Naţională a României utilizează veniturile obţinute pentru a întreţine şi îmbunătăţi serviciile pe care le oferă şi vă aşteptăm în continuare", arată sursa citată.

Etichete: acces, Bibliotecă Naţională a României, card de biblioteca, tarife, taxe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE