BICICLEŞTI, în weekend, în Capitală. Şoferii nu pot intra cu maşinile pe anumite porțiuni de drum



Şi în acest weekend, în cadrul campaniei BICICLEŞTI, bucureştenii pot să facă mişcare în aer liber, chiar în centrul oraşului.

Bucurestenii, asteptati pe bulevardul Kiseleff, sambata, la o noua editie BICICLEȘTI
Bucureștenii, așteptați pe bulevardul Kiseleff, sâmbătă, la o nouă ediție BICICLEȘTI

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00, locuitorii Capitalei se vor putea plimba din nou cu bicicleta, rolele, trotinetele sau pur şi simplu la pas pe bulevardul Pavel Kiseleff, care va fi închis traficului rutier graţie campaniei BICICLEŞTI, informează Mediafax.

Deşi de obicei este una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală, în acest sfârşit de săptămână, porţiunea dintre Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei va reintra în posesia celor care îşi doresc să îşi petreacă ziua liniştit, departe de trafic şi aglomeraţie.

Centrul este deschis şi în acest weekend, în intervalul orar 10:00-19:00. Pe baza unui act de identitate – buletin, paşaport sau permis de conducere – oricine poate primi o bicicletă, gratuit, pentru o plimbare de două ore.

Iniţiativa prin care Gândul şi ProSport şi-a propus să traseze cea mai mare pistă de activităţi sportive de weekend a putut fi pusă în aplicare după ce Primăria Capitalei a acceptat provocarea la numai două zile de la lansarea campaniei BICICLEŞTI.

Etichete: Arcul de Triumf, biciclesti, Kiseleff, Piaţa Victoriei

0/1 COMENTARII
Anonim
25 oct 11:59
+0
VOTURI
-0
@autorul acestui articol: Sunteți unul dintre cei responsabili pentru aceasta facilitate? Ati participat activ la demersurile campaniei? Întreb pentru ca va exprimati in acest fel si nu vad urme de ghilimele sau alte elemente care sa indice ca ar fi un interviu, prin urmare nu mi se pare corect sa va exprimati in acest fel.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE