Bicicliștii nu renunță la marșul de protest de mâine, din Capitală. Primăria spune că este ilegalComunitatea Bicicliștilor și OPTAR anunță că marșul bicicliștilor se va desfășura mâine, începân de la ora 14:30, sub numele Vrem un oraș pentru oameni! 

Marsul biciclistilor, de sambata, 10 mai, nu a fost autorizat de Primaria Capitalei
Marşul bicicliştilor, de sâmbătă, 10 mai, nu a fost autorizat de Primăria Capitalei
Foto: infobraila.ro

Locul de întâlnire este la intrarea în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

Organizatorii marșului anunță că, deși ne aflăm în plină campanie electorală, scopul marșului nu este unul politic: "Comunitatea Bicicliștilor din București și OPTAR, organizatorii marșului, se delimitează de orice mesaj de campanie sau acțiune care poate fi asociată acestui marș. Acțiunea nu are nicio conotație politică, fiind în fapt o acțiune care vizează politicile de dezvoltare urbană în București. Considerăm că mediul politic este de fapt destinatarul
final al acestui marș, astfel că invităm orice reprezentant al mediului politic care dorește să se alăture marșului să o facă mai degrabă instituțional, prin decizii administrative care să conducă la o dezvoltare sustenabilă a orașului." - arată comunicatul remis B365.ro. 

Traseul marșului : Bulevardul Mareșal Constantin Prezan - Arcul de Triumf – Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff - Piața Victoriei - Șoseaua Nicolae Titulescu - Pasajul Basarab - Șoseaua Grozăvești - Întoarcere la Intrarea Grozăvești - Șoseaua Grozăvești - Pasajul Basarab - Șoseaua Nicolae Titulescu - Piața Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Regina Elisabeta - Bulevardul Schitu Măgureanu - Pod Izvor - Splaiul Independenței - Bulevardul Libertății - Bulevardul Națiunile Unite - Strada Izvor - Calea 13 Sepembrie - Bulevardul Libertății - Bulevardul Unirii - Bulevardul Dimitrie
Cantemir - Parcul Tineretului

Primăria Municipiului București anunța, joi, că marșul nu a fost autorizat.

OPTAR și Comunitatea Biciliștilor susțin, la rândul lor, că au depus notificare la Primărie referitoare la acest marș, încă din ianuarie. 

Etichete: biciclisti, comunitatea biciclistilor, marş, optar

0/1 COMENTARII
Fox
09 May 13:50
+0
VOTURI
-0
Iar o dati cu m**** in fasole jurnalistii lui peste! Titlu: "Biciclistii nu renunta la..." Ba da! Biciclistii poate renunta ca nu vor sa participe la activitati ilegale, poate nu, e treaba lor! Voi in articol vorbiti despre Organizatia Biciclistilor care nu renunta! Este cu totul altceva! Chiar daca vi se pare neimportant, ar fi trebuit sa invatati la scoala ca un cuvant poate schimba sensul unei propozitii! Deci E vorba de o Organizatie pe care nu o intereseaza legea si va plati pentru asta, cel mai probabil! Sau nu, daca da spaga pe unde trebuie si interesele de partid PDL-ist isi fac simtita prezenta!

Sper sa ploua, sa vedem si noi cam cat de tare ii deranjeaza revendicarile si cati membrii reusesc sa scoata din case! :)) Bafta!

P.S.
Mai bine ati face ceva util, organizatia lui peste si ati strange gunoaiele din parc, ca tot vreti plimbari in aer liber!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE