Bicicliştii din Bucureşti, invitaţi să formeze o bicicletă uriaşă, fotografiată de la înălţimeOPTAR şi EXPOBIKE organizează, sâmbătă, la Romexpo, evenimentul "I Bike Bucharest". În cadrul evenimentului, participantii si bicicletele lor vor forma o bicicletă uriaşă, care va fi fotografiată şi filmată de la înălţime.

Evenimentul are loc sambata, intre orele 13 si 14, in cadrul Salonului de Biciclete si Accesorii, iar imaginile vor fi utilizate ulterior ca materiale de promovare a bicicletei.

În aceste fel, organizatorii doresc să transmită un mesaj privind necesitatea oferirii de alternative viabile pentru utilizarea bicicletei, ca soluție la congestiile din trafic.

Locul de desfasurare a actiunii va fi platoul din fata intrarii in complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere, langa cele doua turnuri de sticla, incepand cu ora 13.

Datorita faptului că sâmbătă vor fi mai multe evenimente dedicate utilizarii bicicletei, respectiv Expobike si Marsul Biciclistilor, organizatorii vor acorda facilitati celor care doresc sa viziteze Expobike. Se doreste astfel sa se gestioneze cat mai usor afluxul de participanti in jurul orei de incepere a activitatilor. Deoarece platoul va fi ocupat pana la ora 13, participantii sunt rugati sa se adune la punctele de adunare indicate de personalul care se va ocupa de organizare. Este important ca cei care viziteaza expozitia sa fie la ora 13 la punctul de adunare, impreuna cu bicicletele.

Cei care doresc sa participe la formarea bicicletei dar nu vor sa viziteze expozitia, beneficiaza de intrare libera pe platou, pe la poarta A (langa blocurile turn).

Acțiunea se sprijină de susținerea Ambasadei Suediei, Ambasadei Olandei, Ambasadei Franței si Ambasada Austriei.

VEZI ŞI: Fotografie istorică pentru București, făcută pe Calea Victoriei: Tu ești traficul

Etichete: bicicleta, biciclisti, optar, Romexpo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE