Bicycle Music Festival în Parcul Carol din Capitală: muzică și biciclete. Concert Vița de VieBicycle Music Festival, eveniment alternativ dedicat pasionaților de biciclete și muzică, are loc sâmbătă, în Parcul Carol, locația fiind schimbată "în urma unor evenimente neprevăzute apărute de curând".

Bicycle Music Festival in Parcul Carol din Capitala: muzica si biciclete. Concert Vita de Vie
Bicycle Music Festival în Parcul Carol din Capitală: muzică și biciclete. Concert Vița de Vie
Foto: ceicunoi.wordpress.com

"Disponibilitatea spațiilor de desfășurare a fost afectată de diverse manifestații publice de amploare, drept urmare organizatorii au decis mutarea festivalului și concentrarea lui într-un singur spațiu prietenos bicicletelor. Vă reamintim că participarea la festival va fi gratuită", se arată într-un comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, Bicycle Music Festival este primul eveniment muzical la care energia electrică va fi produsă dând la pedale.

"Astfel, întregul sistem de sonorizare și luminile pentru primele cinci concerte vor fi asigurate chiar de "pedalatorii" participanți la festival. Concertul Vița de Vie va fi, având în vedere nevoile mari de energie electrică, susținut de energia produsă de un generator. Însă în timpul acestui concert, bicicliștii prezenți vor asigura energia pentru videoproiecții", relevă organizatorii.

Aceștia arată că energia electrică va fi eco, rezultând chiar din pedalat, fiind primul festival la care publicul participă efectiv, "realizarea evenimentului depinzând de prezența și implicarea bicicliștilor".

"La Bicycle Music Festival oamenii sunt energia", adaugă organizatorii.

În cadrul festivalului, sâmbătă, vor susține concerte Temple Invisible, The Dream Diggers, TiPtiL, Mara & Mongol, Les Elephants Bizarres, Vița de Vie.

Etichete: 20 IUNIE, biciclete, Bicycle Music Festival, Bucureşti, concert, Muzica, Parcul Carol, sambata, vita de vie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE