Big Brother în Sectorul 3: Primarul Robert Negoiţă dublează numărul de camere video. VEZI STRĂZILEcamere-supraveghere-604
camere-supraveghere-604

"Siguranţa cetăţeanului este un domeniu care ne preocupă foarte tare. Nivelul de infracţionalitate este ridicat în Sectorul 3, mai ales în raport cu ceea ce ne dorim. Pentru asta, trebuie să luăm măsuri şi asta facem cu acest proiect", a explicat primarul Robert Negoiţă.

Conform sursei citate, până la sfârşitul anului urmează să fie instalate 27 de camere de supraveghere în 16 zone vulnerabile din Sectorul 3, mai ales unde se desfăşoară comerţ neautorizat: str. Prisaca Dornei cu Aleea Codrii Neamţului, Calea Vitan cu Splaiul Unirii, Calea Vitan cu Bdul. Energeticienilor, Bdul. Râmnicu Sărat cu str. Istriei, Bdul. 1 Decembrie 1918 cu str. Postăvarului, str. Fizicienilor cu str. Danubiu, Piaţa Alba Iulia, Calea Vitan cu centrul comercial Mall, str. Lucreţiu Pătrăşcanu cu Bdul. Basarabia, str. Feteşti cu str. Gura Ialomiţei, Bdul. Theodor Pallady cu str. Jean Steriadi, Bdul. Octavian Goga cu str. Nerva Traian, Bdul. 1 Decembrie 1918 cu Faur Poarta 4, Şos. Mihai Bravu cu Bdul. Decebal, str. Liviu Rebreanu cu str. Barajul Dunării şi Şos. Mihai Bravu cu Calea Vitan.

Valoarea totală a proiectul "Creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în Sectorul 3" se ridică la 1,25 milioane de lei, două treimi din sumă fiind asigurată din fonduri europene.

Conform reprezentanţilor administraţiei locale, până în prezent au fost instalate 30 de camere pe raza Sectorului 3. "Suntem în analiză să vedem cu câte camere vom mai suplimenta pentru a descuraja infractorii. Mergem pe prevenţie. Resurse umane cât mai puţine, inteligenţă cât mai multă. Asta e filozofia", a conchis Negoiţă.

Noile camere video vor fi conectate la sistemul de supraveghere al Poliţiei Locale Sector 3 şi Poliţia Naţională astfel încât de la momentul semnalării unui incident echipajul de poliţie să se deplaseze la faţa locului în doar câteva minute.

Etichete: camere video, Robert Sorin Negoiţă, Sectorul 3, sistem de supraveghere

0/3 COMENTARII
Nume*
13 oct 21:19
+0
VOTURI
-0
UTSb2y , [url=http://euiqpisazazc.com/]euiqpisazazc[/url], [link=http://jbhwsxampiwd.com/]jbhwsxampiwd[/link], http://fpcqaousbvru.com/
Nume*
11 oct 23:29
+0
VOTURI
-0
djJe7d , [url=http://xwgrefpwazkp.com/]xwgrefpwazkp[/url], [link=http://dzbxenqhiwst.com/]dzbxenqhiwst[/link], http://rkejhmynynhl.com/
Nume*
11 oct 06:46
+0
VOTURI
-0
I am totally wowed and prperaed to take the next step now.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE