Bilanţ ISU Bucureşti - Ilfov, după codul portocaliu: 21 copaci căzuţi pe carosabil sau pe maşiniISU Bucureşti - Ilfov a intervenit sâmbătă în Capitală, care s-a aflat sub cod portocalliu de ploi şi vijelii, pentru a ridica mai mulţi copaci căzuţi pe carosabil sau pe maşini şi în cazul unor case şi curţi inundate.

ISU Bucuresti
ISU Bucureşti

21 de copaci şi 2 stâlpi cazuri, 13 autoturisme avariate, 6 gospodarii şi 3 drumuri inundate - este bilanţul în urma vijeliei care a lovit sâmbătă seară Bucureştiul, aflat pentru o oră sub cod portocaliu de vreme rea.

Furtuna a fost însoţită și de bucăți de grindină, care au albit zonele verzi și trotuarele. În scurt timp, s-a transformat într-o ploaie violentă.

Pompierii au fost chemaţi să intervină pe mai multe bulevarde, unde vântul a rupt copacii şi i-a trântit la pământ. În alte zone, i-au ajutat pe oameni să scoată apa din gospodarii.

Pe Bulevardul Mihai Bravu, un copac s-a prăbuşit peste două maşini parcate sub el.

Citește și
Situație critică după ploile torențiale. Apa a ajuns până la geamurile mașinilor

Pe Calea Vitan şi pe bulevardul Camil Ressu, copacii au căzut pe trotuare. Câţiva muncitori vietnamezi care lucrau în zonă au îndepărtat crengile.

Meteorologii spun că, în Bucureşti, ploaia nu se va opri în zilele următoare.

Etichete: cod portocaliu, furtuna, isu, ISU Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE