Bilanț trist: 11 persoane au încercat să se sinucidă de RevelionBilanț trist la început de an. În noaptea de Revelion și pe 1 ianuarie, unsprezece persoane au încercat să-și pună capăt zilelor.

Bilant trist: 11 persoane au incercat sa se sinucida de Revelion
Bilanț trist: 11 persoane au încercat să se sinucidă de Revelion

Unsprezece persoane din Bucureşti şi Ilfov au încercat să se sinucidă de Revelion şi pe 1 ianuarie, însă toţi au fost salvaţi, a declarat, sâmbătă, agenţiei Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.

"Din păcate, întotdeauna de sărbători numărul celor care vor să-şi pună capăt zilelor este mai mare. Din fericire, de această dată nu au reuşit, medicii fiind chemaţi rapid. Toţi cei 11 cu tentativă de suicid trăiesc", a spus Alis Grasu.

În ultimele 24 de ore, la SABI au fost 1.224 de solicitări pentru ajutor medical, 735 fiind urgenţe.

Comparativ cu anul trecut, numărul solicitărilor în intervalul 1 ianuarie ora 8.00 - 2 ianuarie ora 8.00 a scăzut cu 263, dar numărul celor care au acuzat probleme digestive sau din cauza consumului de alcool a rămas la fel de mare - peste 250.

Astfel, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate peste 250 de suferinţe digestive, colici biliare, dureri abdominale şi cazuri diareice, dar şi come alcoolice. Alte 61 de persoane au leşinat pe stradă din diverse cauze, unele pe fondul consumului mare de alcool.

Etichete: ambulanţă, Revelion, sinucidere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE