Bilanţul atentatelor de la Bruxelles. 35 de victime, după ce patru persoane au decedat la spitalAtentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morți, potrivit celui mai recent bilanț comunicat luni de autoritățile belgiene și în care nu sunt incluși cei trei autori ai atentatelor sinucigașe, doi la aeroport și unul la metrou.

Bilantul atentatelor de la Bruxelles a ajuns la 35 de victime
Bilanţul atentatelor de la Bruxelles a ajuns la 35 de victime

Treizeci și una de persoane și-au pierdut viața în exploziile de la aeroportul internațional Zaventem și din stația de metrou Maelbeek, iar patru au decedat la spital în urma rănilor suferite, au precizat responsabilii, într-o declarație la centrul de criză belgian, după ce precedentul bilanţ era de 31 de victime, potrivit Agerpres.

În ceea ce privește ancheta, Parchetul a anunțat luni că trei suspecți au fost inculpați pentru "participare la activitățile unui grup terorist", în urma arestărilor operate duminică în mai multe orașe din țară. Yassine A., Mohamed B. și Aboubaker O. au fost încarcerați, menționează Parchetul într-un comunicat, care se referă la o "operațiune judiciară antiteroristă", dar fără a face o legătură cu atentatele din 22 martie.

O a patra persoană care era reținută în acest dosar a fost pusă în libertate fără a fi inculpată.

Etichete: atentate Bruxelles, bilant final bruxelles, Bruxelles, victime atentat bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE