Bilanţul cititorilor la METROU în prima zi de campanie. Se împart cărţi împătimiţilor de lecturăLa o zi de la demararea campaniei "Carte la Metrou", care încurajează cititul în metroul bucureştean, organizată de editura Litera şi Metrorex, prin care călătorii surprinşi citind o carte primesc încă una de la voluntarii Litera, la metrou între 18-22 iulie, a apărut un prim bilanţ al acţiunii.

Citit la metrou
Citit la metrou
Foto: Florian Gândilă

La începutul săptămânii trecute, Editura Litera anunţa, în parteneriat cu Metrorex, prima ediţie a campaniei de încurajare a cititului în metroul bucureştean: Cartea la metrou, sub îndemnul „Atenţie, se închid uşile şi se deschid cărţile!"

Luni, 18 iulie, în prima zi de campanie, sute de călători au fost surprinşi citind şi au fost recompensaţi cu încă o carte din colecţiile consacrate Litera: Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Blue Moon, Biblioteca pentru toţi.

Călătorii au întors voluntarilor Litera zâmbete, gânduri bune şi un feedback călduros. Impresiile cititorilor despre cărţile primite şi despre acţiune se regăsesc deja pe pagina evenimentului sau pe paginile personale de Facebook & Instagram folosind hashtag-ul #cartealametrou. Mai multe detalii, pe pagina de Facebook.

Campania continuă în fiecare zi, până vineri, 22 iulie, în intervalul 9:00-11:00, pe Magistrala 2, ambele sensuri de mers (Pipera-Berceni-Pipera).

Astfel, călătorii surprinşi citind o carte vor primi încă una, împreună cu un semn de carte, de la voluntarii Litera care vor fi prezenţi la metrou în săptămâna 18-22 iulie, de luni până vineri, în intervalul 9.00-11.00, pe Magistrala 2: Pipera – Berceni – Pipera.

O selecţie a celor mai bune titluri din colecţiile consacrate Litera - Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Biblioteca pentru toţi - vor fi disponibile călătorilor.

Organizatorii invită toţi cititorii să împărtăşească impresiile despre cartea primită folosind hashtag-ul #cartealametrou pe Facebook şi pe Instagram.

 

Etichete: carti metrou, citit in metrou, citit la metrou, Metrorex, metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h