BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 58 DE MORŢI. Andreea Ştefan a MURIT, vineri dimineaţăÎncă o persoană aflată în Club Colectiv pe data de 30 octombrie a murit, astăzi, la spital, bilanţul victimelor incendiului din Colectiv ajungând astfel la 58 de morţi. Este vorba de Andreea Ştefan, o tânără de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea care fusese transferată de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală la un spital din Germania. 

Vineri dimineaţă a fost înregistrat cel de-al 58-lea deces în urma incendiului din Club Colectiv, din data de 30 octombrie. Andreea Ştefan, de 28 de ani, avea arsuri grave pe 30% din suprafaţa corpului şi căile respiratorii afectate. 

Potrivit voceavalcii.ro, Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. De aceea, cadrele medicale se pare că au băgat-o din nouă în comă indusă.

Joi, o altă tânără, Ana Albu, cunoscută și ca Elsa, care își sărbătorea ziua de naștere, împreună cu fratele său, la Colectiv, a murit. 

Este vorba de o tânără ce se afla de trei săptămâni în stare gravă. Ea fusese transferată de la spitalul Sf. Ioan la Spitalul de Urgență pentru Chirurgie PLastică și Reparatorie și Arsuri București, anunță Digi 24. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că joi a decedat o pacientă care fusese transferată de la Spitalul "Sfântul Ioan".

Potrivit unor surse medicale, miercuri a fost transferată de la Spitalul "Sfântul Ioan" la Spitalul de Arşi Ana Albu (37 de ani). Tânăra a fost internată în 30 octombrie, după incendiul din clubul Colectiv, la Spitalul "Sfântul Ioan", în stare gravă, cu arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii.

În urma incendiului din clubul Colectiv au decedat la faţa locului 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 20 de zile de la tragedie au decedat alte 30 de persoane, numărul victimelor ajungând, joi, la 57.

Încă opt răniți din infernul de la Colectiv se află în stare critică, iar încă cinci în stare gravă. 30 de pacienți au fost transferați peste hotare. 

Etichete: andreea stefan, colectiv, deces, morţi

0/1 COMENTARII
Cris
20 Nov 23:07
+0
VOTURI
-0
E un bilant criminal care arata clar ca aceasta tara e condusa de escroci. In timp ce in alte tari se moare de terorism, la noi actioneaza terorismul criminalilor alesi prin vot democratic sa conduca si sa gestioneze tara. Niste infractori, inconjurati de prosti cu drept de vot...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE