Bilete de avion cu plecare din București, vândute de Ryanair cu 5 euroRyanair a scos la vânzare bilete din București către mai multe orașe din Europa, cu prețuri care încep de la 4,99 euro.

Bilete de avion cu plecare din Bucuresti, vandute de Ryanair cu 5 euro
Bilete de avion cu plecare din București, vândute de Ryanair cu 5 euro
Foto: newsair.ro

Astfel, un bilet dus către Milano sau Bologna costă 4,99 euro, unul către Bruxelles costă de la 7,99 euro, în timp o călătorie către Roma are un preţ de 9,99 euro. Ofertele sunt valabile pentru luna februarie, informează zf.ro.

Pe de altă parte, pentru luna martie compania aeriană a scos la vânzare bilete către Atena de la 19,99 euro/segment, spre Madrid (de la 24,99 euro), Londra (de la 28,99 euro) şi Dublin (de la 31,99 euro).

Promoţia Ryanair face parte dintr-o campanie mai extinsă, în care sunt include destinaţii şi din alte ţări. De exemplu, compania a pus în vânzare bilete cu plecare de pe unele aeroporturi din Polonia cu un preţ de 0,99 euro/segment.

În prezent, Ryanair operează zboruri din Bucureşti spre Bologna, Milano, Roma, Madrid, Bruxelles, Londra şi Dublin.

Din noiembrie, compania aeriană va lansa zboruri şi de pe aeroportul din Timişoara către Berlin, Bruxelles, Düssel­dorf, Frank­furt, Londra şi Milano.

În plus, Ryanair va opera şi zboruri pe ruta Bucureşti – Timişoara şi retur.

Etichete: bilete avion, bilete avion ieftine, rynair

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE