Bilete de avion pe ruta București-Italia la 9,99 euroRyanair lansează patru noi rute din Bucureşti spre Italia. Noile curse sunt disponibile de pe 2 decembrie, iar prețurile încep de la 9,99 euro. 

Ryanair anunta o noua ruta din Bucuresti, catre Bristol, pe langa cele trei noi rute anuntate catre Atena, Timisoara si Berlin.
Ryanair anunță o nouă rută din București, către Bristol, pe lângă cele trei noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin.
Foto: realitatea.net

Compania aeriană Ryanair a lansat calendarul de iarnă 2016 în Bucureşti, care include 4 noi rute către şi din Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa (lansare în 2 decembrie ) şi Roma.

Cu această ocazie, compania aeriană pune în vânzare bilete pentru călătorii în perioada noiembrie şi decembrie, începând cu 9,99 euro. Locurile pot fi rezervate până joi, 5 noiembrie, la miezul nopţii.

 “Sezonul de iarnă 2016, la Bucureşti, a început şi suntem fericiţi să sărbătorim lansarea acestuia cu patru noi rute către Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa (din 2 Dec) şi Roma Ciampino, care completează până la 8 lista rutelor pe care operează Ryanair din Bucureşti, rute care vor aduce un trafic de 1.1 milioane de pasageri pe an şi vor susţine peste 800 de locuri de muncă asociate activităţilor Aeroportului”, a spus Denis Barabaş, Sales and Marketing Executive Romania and CEE al Ryanair.

Sursa: ZF

Etichete: avion, bilet, Bucureşti, Italia, ofertă, ryanair

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h