CFR anunță reduceri în pragul sărbătorilor de iarnă! Bilete de TREN la JUMĂTATE DE PREȚ, de luniCFR Călători va acorda reduce de luni prețurile la unele curse cu până la 45%, odată cu intrarea în vigoare a Noului Plan de Mers al Trenurilor 2014 – 2015.

CFR anunta reduceri in pragul sarbatorilor de iarna! Bilete de TREN la JUMATATE DE PREȚ, de luni
CFR anunță reduceri în pragul sărbătorilor de iarnă! Bilete de TREN la JUMĂTATE DE PREȚ, de luni

Astfel, se vor acorda reduceri de 35% la trenurile IR 1541 și 1540 Iași — Brașov și retur și de 40% la clasa I și 45% la clasa a II-a la următoarele trenuri: IR 1782 Pitești — București Nord, IR 1594 Craiova — București și IR 1720/ IR 1720-1 Piatra Olt — Craiova, care va avea opriri suplimentare în stațiile: Brâneț h., Robănești Hm., Toporaș h., Bordei hc.

În plus, cu trenul IR 1641 Brașov — Sfântu Gheorghe, vor putea călători și pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio, scrie evz.ro.

Reducerile se aplică la achiziționarea biletelor preț întreg (adult și copil) clasa I și clasa a II-a, fără obligativitatea rezervării locului.

Cu aceste trenuri vor putea călători și pasagerii cu abonamente de călătorie valabile la tren Regio, precizează CFR Călători.

Etichete: CFR, cfr calatori

0/1 COMENTARII
ce avem de facut
13 Dec 01:15
+0
VOTURI
-0
Avem de unde alege cand mergem cu TRENUL. Putem calatori cu trenurile de la CFR CALATORI sau private de la regiotrans, transferoviar si alti. Sunt tarife accesibile.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE