Biletele la conferinţa susţinută de Robin Sharma la Bucureşti, reduse cu 50%Pe 17 septembrie, Robin Sharma, autorul fenomenalelor blockbustere „Liderul fara functie" si "Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul" va ajunge la Bucuresti, pentru a sustine conferinta „Best performance tactics for success". Cei care vor să participe la conferinţă mai pot achiziţiona în această perioadă bilete la preţ redus cu 50%.

Biletele la conferinta sustinuta de Robin Sharma la Bucuresti, reduse cu 50%
Biletele la conferinţa susţinută de Robin Sharma la Bucureşti, reduse cu 50%

Robin Sharma ofera, practic, un sistem revolutionar pentru trairea vietii la cel mai autentic nivel, iar misiunea sa personala este de a ajuta oamenii sa redescopere cine sunt cu adevarat si sa traiasca intr-un mod care creeaza valoare pentru ceilalti, anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Desemnat a fi unul dintre cei mai buni profesionisti in leadership si dezvoltare personala, la nivel international, acreditare primita din partea International Leadership Professional Gurus, Robin Sharma este si life coach pentru manageri, antreprenori si pentru unii dintre cei mai de succes oameni de pe planeta, un exemplu in acest sens fiind si Richard Branson, de la Virgin.

Participarea la seminarul sustinut de acesta da ocazia de a invata noi tactici si metode pentru imbunatatirea calitatii vietii noastre, atat la nivel profesional, cat si personal:

- instrumente pentru cariera si pentru atragerea prosperitatii;
- metode inovatoare prin care sa scoatem la lumina adevaratele noastre talente si sa facem zilnic ceea ce ne place;
- sfaturi despre cum sa ne transformam temerile in libertate si ranile in intelepciune;
- lectii care ne vor ajuta sa ne controlam gandurile si sa ne deschidem inima;
- metode simple care ne vor ajuta sa avem relatii frumoase cu ceilalti (familie, colegi, prieteni);
- modalitati prin care putem sa aducem in viata noastra un plus de aventura, mister si distractie.

"Pentru a realiza imposibilul, ai nevoie sa-ti dezvolti mai intai mentalitatea. Te rog sa nu permiti limitelor actuale din viata ta sa defineasca realitatea ta viitoare. Meriti mult mai bine. Si lumea merita sa-i oferi ce-i mai bun din tine", explica Robin Sharma.

In acest moment, au mai ramas doar 50 de bilete la categoria Silver, care pot fi achizionate cu un discount de 50% de pe www.robinsharmabucuresti.ro

Etichete: bilete, conferinţă, reducere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h