Biletele la spectacolele Teatrului Țăndărică vor costa 1 LEUTeatrul Ţăndărică anunță că, în STAGIUNEA de VARĂ "TEATRU, STRADĂ şi COPIL", care are loc în perioada 14 aprilie - 11 septembrie 2016, biletele la spectacole vor costa 1 leu.

Biletele la spectacolele Teatrului Țandarica vor costa 1 LEU
Biletele la spectacolele Teatrului Țăndărică vor costa 1 LEU
Foto: merg.in

"La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta, poveștile să fie auzite de și mai mulți copii. Ca atare, Teatrul Țăndărică lansează joi, 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de Vară, proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică prețul biletului va fi de 1 leu!", informează teatrul printr-un comunicat de presă.

"Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa c, ne-am dorit ca, anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic."  a transmis Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică.

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se va afla în parcurile: Sebastian (14 aprilie - 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august - 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Puteți consulta PROGRAMUL SPECTACOLELOR AICI.

Etichete: bilete teatru, spectacole, teatrul țăndărică

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE