Biletele RATB s-ar putea scumpi din 2014Preţul biletelor RATB ar putea creşte anul viitor, a declarat, luni, primarul general Sorin Oprescu.

Biletele RATB s-ar putea scumpi in 2014
Biletele RATB s-ar putea scumpi în 2014

"La RATB ar fi posibil să crească, dar numai când am convingerea că folosesc banii aşa cum trebuie şi nu aiurea", a spus Sorin Oprescu despre o eventuală scumpire a prețului biletelor RATB.

Potrivit edilului-șef RATB seaflă într-o situaţie dificilă. "S-au făcut cheltuieli din acestea cu toptanul şi din subvenţii şi nu au ştiut anii aceştia care au trecut decât să ceară. Mai avem nevoie de 120 de milioane, mai avem nevoie de 200 de milioane, la un moment dat veniseră cu o cifră aberantă de 900 de milioane de lei (...) m-am trezit cu o chemare a lor, vă rog ajutaţi-ne, avem nevoie de 60 şi ceva de milioane. Pentru ce aveţi nevoie de 60 de milioane? Curentul e plătit, motorina e plătită, salariile sunt plătite, care e problema? Au luat din banii de salarii ai oamenilor, mă refer la cota ce trebuie plătită la ANAF, adică nu au plătit-o niciodată şi au făcut cumpărături. Să răspundă, e penal. Nu eliberăm niciun fel de ban decât în momentul când am certitudinea că pot să-i şi recuperez de undeva", a mai spus primarul general.

Etichete: bilete, pret, RATB, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
alex37
03 dec 07:34
+0
VOTURI
-0
Dle. Primar General OPRESCU , alt "banc
nu mai stiti ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE