Bill Gates nu mai este CEL MAI BOGAT OM de pe planetă. A fost detronat de un EUROPEANMisteriosul fondatorul al Zara, Amancio Ortega, tocmai l-a depăşit pe Bill Gates şi a devenit cel mai bogat om din lume. Acţiunile societăţii-mamă Inditex, au crescut cu 2,5%. Acest fapt a ridicat averea lui Ortega la 79,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Averea netă a fondatorului Microsoft, Bill Gates este de 78,5 miliarde de dolari. În pofida averii nete impresionante a lui Amancio Ortega, foarte mulţi oameni nu au auzit de el sau nu ştiu foarte multe despre el. în vârstă de 80 de ani, spaniolul îşi apără cu înverşunare intimitatea şi dă foarte puţine interviuri presei.

Ortega a fondat gigantul Zara împreună cu soţia sa Rosalia în 1975. Astăzi, compania sa de retail Inditex - care detine Zara, Massimo Dutti şi Pull & Bear - are peste 6.600 magazine în întreaga lume, scrie businessinsider.com.

Etichete: Amancio Ortega, Bill Gates, cel mai bogat om de pe planeta, magnat spaniol Amancio Ortega

0/1 COMENTARII
un roman
14 Sep 21:35
+0
VOTURI
-0
nici nu a fost, niciodata, nici odata cel mai bogat om al Planetei, sunt alti, alte familii ,mult mult mai bogate, decit topurile, din Forbes, Quete, Capital 500. E departe de adevar, de-o lista adevarata.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE