BILLA România deschide, marţi, primul magazin din PiperaBILLA România va deschide, marţi, 2 decembrie, primul magazin în zona Pipera. Noua unitate comercială va fi cel de-al 85-lea magazin deschis de Billa la nivel național.

BILLA Romania deschide, marti, primul magazin din Pipera
BILLA România deschide, marţi, primul magazin din Pipera
Foto: Grup RC

Noul magazin, situat pe Bulevardul Pipera numărul 55 bis, județul Ilfov, va fi deschis începând cu ora 07:00 dimineața. Magazinul are o suprafață de peste 900 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea de a alege din peste 6.500 de produse.

„Întotdeauna ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim o gamă cât mai variată de produse de cea mai bună calitate. Deschiderea unui nou magazin BILLA din Pipera marchează continuitatea strategiei noastre de expansiune pentru anul 2014. Vom căuta noi oportunități de dezvoltare, astfel încât să fim prezenți în cât mai multe zone", a declarat Sorana Georgia, director general BILLA România.

Deschiderea supermarketului BILLA România din Pipera aduce oferte speciale de deschidere, dar și o promoție atractivă: pentru fiecare 50 RON achitați în magazin, clienţii vor primi un bon de cumpărături în valoare de 10 RON.

În noul magazin din Pipera, clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până duminică, începând cu ora 7 și până la ora 22.

BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 84 de magazine în cele mai importante orașe din România. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA.

Etichete: Billa, deschidere magazin, magazin, magazin Billa, Pipera, supermarket, supermarket bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE