ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea, Tăriceanu și Kelemen Hunor depun AZI candidaturile la BECALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, candidat la Președinția României, a anunțat, duminică, că își va depune, luni, la ora 13,00, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidat pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Tot azi îşi vor depune candidaturile şi Călin Popescu Tăriceanu şi Kelemen Hunor.

Biroul Electoral Central: Elena Udrea, Tariceanu si Kelemen Hunor depun AZI candidaturile la BEC
Biroul Electoral Central: Elena Udrea, Tăriceanu și Kelemen Hunor depun AZI candidaturile la BEC

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta, Klaus Iohannis și Monica Macovei și-au depus deja candidaturile la Biroul Electoral Central. Luni, 22 septembrie, este pentultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primul care își va depune candidatura luni, va fi Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent. Următorul candidat care va depune listele cu semnături va fi liderul UDMR, Kelemen Hunor.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, şi-a depus candidatura, sâmbătă, pentru alegerile prezidenţiale, la Biroul Electoral Central. Iohannis a adunat 2.210.000 de semnături.

Și Elena Udrea a anunțat duminică seara că își va depune candidatura luni, 22 septembrie. Tot luni este așteptat la Biroul Electoral Central și Dan Diaconescu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.''Este foarte important faptul că astăzi am luat o semnătură importantă, cea a domnului președinte Traian Băsescu, după ce acum circa trei săptămâni am primit semnătura d-lui Emil Boc, primarul Clujului, fost prim-ministru al României. Mâine sunt pregătită să îmi depun candidatura pentru Președinție. (...) Îmi voi depune candidatura la BEC luni, la ora 13,00. Noi am strâns semnături cu adevărat. Nu i-am copiat pe cei de la 'europarlamentare', nu i-am luat pe cei de la alegerile din 2012, nu am luat datele oamenilor din instituții, așa cum au făcut cei din PSD. Semnăturile au fost strânse de tinerii noștri, de colegii mei de partid, printre oameni. Nu știu câte sunt, dar în mod sigur vă pot spune că sunt mai multe decât era necesar'', a declarat Elena Udrea într-o conferință de presă, potrivit realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BEC:Victor Ponta a depus OFICIAL CANDIDATURA,la Biroul Electoral Central

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liderul PMP a participat la cea de a VII-a ediție a Festivalului Vânătorii organizat în localitatea Bata. Ea a fost însoțită de primarul Clujului, Emil Boc, de deputatul Gelu Vișan, de Florența Mihai, vicepreședinte al PMP, de Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Macovei şi-a depus candidatura la Preşedinţie:Le-am adus popcorn lui Ponta şi o oglindă lui Iohannis 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea s-a declarat impresionată de primirea localnicilor și a spus că va dori să revină la Bata în anii următori, la edițiile viitoare ale Festivalului Vânătorii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.'Am venit la Bata pentru prima oară. Am auzit auzit de acest festival, o adevărată sărbătoare pentru această localitate. Sper că prezența mea aici, la Festivalul Vânătorii, va deveni una tradițională și ne vom vedea de acum încolo, aproape în fiecare an', a mai spus Udrea.

Etichete: alegeri prezidentiale 2014, bec, biroul electoral central, dan diaconescu, Elena Udrea, Kelemen Hunor, Klaus Iohannis, monica macovei, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h