Biserica şi Armata, detronate din topul încrederii. VEZI ÎN CINE MAI CRED ROMÂNIIŢăranii au detronat Biserica şi Armata la capitolul încredere. În afară de ei, românii par să nu mai aibă încredere în nimeni şi în nimic. Potrivit ultimului sondaj IRES, conaţionalii noştri cred mai mult în agricultori decât în poliţişti, procurori, avocaţi sau judecători. Iar când vine vorba de politică, peste jumătate dintre români spun că nu ar mai vota niciun partid.

Agricultorii, pe primul loc in topul increderii in Romania
Agricultorii, pe primul loc în topul încrederii în România

Încrederea românilor este din ce în ce mai scăzută, mai ales când vine vorba despre politicieni sau despre organele statului. Potrivit studiului IRES, doar patru la sută dintre români au foarte multă încredere în politicieni.

Poliţiştii se bucură de numai nouă procente din încrederea românilor. Locul al treilea la acest capitol este ocupat de procurori, cu 11 procente, urmaţi de judecători şi avocaţi, cu doar 12 procente.

Surprinzător, cel mai bine cotaţi sunt agricultorii. Aproape 50% dintre respondenţi sunt de părere că ei sunt cei mai de încredere români, scrie realitatea.net.

Etichete: armată, biserică, incredere, poliţişti, procurori

0/1 COMENTARII
Marin P.
30 aug 14:19
+0
VOTURI
-0
Nu e de mirare dupa ce a devenit public faptul ca BOR-ul e condus de fapt de organizatii mafiote precum cea a generalului de securitate Badea Petre, campionul demolarilor de biserici al Elenei Ceausescu.
Acum Capo di Tutti I Capi detine cea mai inalta distinctie data de BOR unui laic si drept rasplata pentru meritele sale i-a fost acordat si contractul Catedralei Rusinii Neamului de peste 400 de milioane de Euro ca sa bagam biserica si credinta noastra pentru eternitate in rusine si dispret.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h