Bizareria BOR: Trafaletul cu care sfinţeşte Patriarhul Daniel, în culorile tricolorului. FOTODeşi a fost criticat de nenumărate ori că sfinţeşte obiectele cu un trafalet, patriarhul Daniel nu renunţă la idee. Mai mult decât atât, înaltul prelat i-a adus şi unele schimbări, în sensul că acum trafaletul are coada în culorile tricolorului. 

Bizareria BOR: Patriarhul Daniel a invelit coada trafaletului in culorile tricolorului (Foto romaniatv.net)
Bizareria BOR: Patriarhul Daniel a învelit coada trafaletului în culorile tricolorului (Foto romaniatv.net)

Deși trafaletul patriarhului a fost ținta a nenumărate glume, Preafericitul Daniel nu renunţă la acest obiect. Ba, mai mult, acum, trafaletul patriarhului are coada învelită în tricolorul românesc, scrie romaniatv.net.

Noua catapeteasmă a Bisericii din curtea Palatului Cotroceni, sfinţită de Patriarhul Daniel

Noua catapeteasmă a lăcaşului de cult din curtea Palatului Cotroceni a fost sfinţită de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel. La eveniment a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Preasfântul articol de bricolaj şi-a făcut apariţia în vara anului trecut, când Patriarhul a binecuvântat redacţiile radioului şi televiziunii Patriarhiei.

"Nu este trafalet, trafalet este pentru cei neiniţiaţi. Pentru a înţelege, este o tijă de 2-3 metri, sunt şi încăperi mai înalte, şi este folosită pentru a unge cu untdelemn sfinţit pereţii încăperii respective", a spus Constantin Stoica, fost purtător de cuvânt al BOR.

În ciuda ironiilor, Preafericitul Daniel nu a renunţat la trafalet, care îl însoţeşte la fiecare sfinţire.

Patriarhul Daniel a sfinţit o cantină socială cu un trafalet

În vara anului trecut, imaginile cu Patriarhul Daniel sfințind sudiourile Trinitas cu un trafalet au stârnit un adevărat val de glume și ironii printre internauți, cazul fiind prezentat şi în presa britanică. Atunci, reprezentanții Bisericii au spus că nu s-a vazut bine și că nu era trafalet, ci o "tijă de sființire". În lun februarie a acestui an, Patriarhul Daniel a sfinţit o cantină socială tot cu un trafalet.

Etichete: Bizareria BOR, coada trafaletului, culorile tricolorului, foto, Patriarhul Daniel

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE