BLACK FRIDAY 2015. Plângeri multiple la Protecţia Consumatorului, după BLACK FRIDAY 2015BLACK FRIDAY 2015. Zeci de români nemulţumiţi au sunat deja la Protecţia Consumatorului, după BLACK FRIDAY 2015. Oamenii spun că unii comercianţi au majorat preţurile înainte de BLACK FRIDAY, pentru ca apoi să le scadă puţin în ziua de reduceri. Alţi clienţi susţin că deşi un anumit produs apărea la reducere de BLACK FRIDAY, când au vrut să îl comande acesta nu era de fapt pe stoc. 

BLACK FRIDAY 2015. Plangeri multiple la Protectia Consumatorului, dupa BLACK FRIDAY 2015
BLACK FRIDAY 2015. Plângeri multiple la Protecţia Consumatorului, după BLACK FRIDAY 2015

BLACK FRIDAY 2015. Încă de vineri, de la primele ore de Black Friday au apărut câteva zeci de sesizări la Protecţia Consumatorilor. Românii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că la magazinele online, după selectarea unui produs, acestea apăreau ca fiind indisponibile.

BLACK FRIDAY 2015. Jumătate dintre tranzacţii s-au făcut de pe telefon, iar o altă nemulţumire a românilor a fost aceea că unele magazine au crescut preţurile cu o săptămână, sau chiar două înainte de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2015. Reprezentanţii de la Protecţia Consumatorului spun că se aşteaptă şi la plângeri legate de perioada de livrare a produselor, aşa cum s-a întâmplat de altfel şi în ceilalţi ani.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: BLACK FRIDAY 2015, plangeri protectia consumatorului, teapa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE