BLACK FRIDAY 2015: Reducere de 10% la lingouri și monede de aurBLACK FRIDAY 2015: eMAG lansează la vânzare, de Black Friday 2015, lingouri de aur de 24 karate și monede de aur de 22 karate. Acestea vor avea o reducerede 10%, față de costul total al produsului respectiv, afișat în ziua precedentă campaniei, la ghișeele sucursalelor Piraeus Bank.

BLACK FRIDAY 2015: Reducere de 10% la lingouri si monede de aur
BLACK FRIDAY 2015: Reducere de 10% la lingouri și monede de aur

BLACK FRIDAY 2015: Valoarea totală a produselor din aur din ofertă este de peste 1,5 milioane de lei, iar valoarea totală a reducerii aplicate produselor depășește 150.000 lei.

Lingourile și monedele sunt oferite în parteneriat cu Piraeus Bank Romania SA.

BLACK FRIDAY 2015:  Plata lingourilor se va face exclusiv cu cardul, produsul putând fi ridicat direct de la bancă.

'În fiecare an, de Black Friday, am adus în ofertă un produs inedit, care să arate că online se poate vinde și cumpăra orice. Am vândut în premieră autoturisme și carburanți, iar anul acesta, prin parteneriatul cu Piraeus Bank, vom avea în ofertă lingouri de aur, în continuare una dintre cele mai stabile monede de schimb de pe piețele internaționale', a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG, citat de Agerpres. 

BLACK FRIDAY 2015:  Lingourile sunt de 5, 10 și 20 grame, iar monedele de 7.9881 grame și pot fi cumpărate de pe siteul eMAG exclusiv cu cardul. Fiecare client poate cumpăra lingouri sau monede, pe care le adaugă în coș, ca și în cazul oricărui produs. În ceea ce privește mecanismul de cumpărare, clienții vor primi automat un mesaj imediat după plasarea comenzii. După achiziționarea produselor, clienții vor fi contactați de consultanții băncii Piraeus pentru a stabili pașii următori.

Toți cei care au achiziționat lingourile din cadrul ofertei de Black Friday au posibilitatea de a ridica produsele de la sucursalele băncii sau de a le păstra în custodia băncii în anumite condiții.

BLACK FRIDAY 2015:  eMAG va oferi, vineri, reduceri în valoare de peste 100 de milioane de lei.

Etichete: aur, Black Friday, emag, lingou, ofertă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h