BLACK FRIDAY 2015. Reduceri de până la 80% la QuickMobile, timp de trei zileBLACK FRIDAY 2015. QuickMobile anunţă că va organiza o campanie de reduceri de BLACK FRIDAY 2015 care va dura trei zile. În timpul campaniei de BLACK FRIDAY 2015 reducerile vor ajunge până la 80%, potrivit companiei.

BLACK FRIDAY 2015. Reduceri de pana la 80% la QuickMobile, timp de trei zile
BLACK FRIDAY 2015. Reduceri de până la 80% la QuickMobile, timp de trei zile
Foto: heavy.com

BLACK FRIDAY 2015. QuickMobile va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 în perioada 20 - 22 noiembrie, atât în magazinul online cât și în magazinele fizice. Promoțiile se adresează și clienților internaționali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro și va oferi reduceri de până la 80%.

BLACK FRIDAY 2015. Printre produsele care vor fi disponibile cu preț redus se numără: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar și accesorii de lux, precum Moschino și Gucci.
De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde, potrivit companiei.

QuickMobile va lansa, în perioada 20 - 22 noiembrie, o promoție pentru clienții care plătesc online, cu cardul. Aceștia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Totodată, toți cei care finalizează o comandă în magazinul online QuickMobile.ro în perioada Black Friday vor intra automat într-un concurs. Câștigătorul va fi extras prin tragere la sorți, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6S.

BLACK FRIDAY 2015. Atât pentru luna noiembrie, în care au loc promoţiile de Black Friday, dar şi pentru decembrie, când vor avea loc campaniile de Sărbători, QuickMobile a triplat capacitatea serverelor, pentru ca acestea să facă față fluxului mare de vizitatori de pe site. S-a realizat acest lucru deoarece, în timpul celor trei zile de reduceri din cadrul Black Friday, QuickMobile se așteaptă ca numărul de vizitatori pe site să crească cu 400%.

BLACK FRIDAY 2015. „Anul trecut, cu ocazia Black Friday, cele mai vândute produse au fost smartphone-urile premium, iar în acest an ne așteptăm ca acestea să fie din nou în topul preferințelor clienților. Acestea au fost urmate de categoria gadgeturi", a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Tocmai din acest motiv, printre modelele de smartphone-uri premium care vor fi disponibile cu preț redus, cu ocazia Black Friday 2015, se numără: Apple iPhone 6S, Samsung Galaxy Note 5 sau Asus Zenfone 2 cu 4GB RAM.

BLACK FRIDAY 2015. În oferta de Black Friday a QuickMobile intră şi produsele premium, astfel cel mai scump produs pentru care se va aplica o reducere substanțială, drona DJI INSPIRE 1 PRO, costă în mod normal 24.999 de lei.

 

Etichete: Black Friday, BLACK FRIDAY 2015, black friday magazine, black friday romania, ce reduceri sunt de black friday, magazine reducere black friday, produse Black Friday, produse la reducere black friday, QuickMobile, reduceri, reduceri Black Friday

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE