BLACK FRIDAY 2015. Secretul să prinzi primul cele mai tari oferte de la eMAGBLACK FRIDAY 2015. eMAG a anunțat  care este secretul pentru a fi sigur că prinzi cele mai tari oferte din lista Black Friday din 20 noiembrie.

BLACK FRIDAY 2015. Secretul sa prinzi primul cele mai tari oferte de la eMAG
BLACK FRIDAY 2015. Secretul să prinzi primul cele mai tari oferte de la eMAG

BLACK FRIDAY 2015. eMAG a anunțat înainte de Black Friday 2015 prețurile produselor ce vor putea fi achiziționate. Magazinul online a făcut publice câteva amănunte interesante despre promoția din acest an.

BLACK FRIDAY 2015. Secretul ca să prinzi cele mai tari oferte eMAG din lista Black Friday din 20 noiembrie este să instalezi aplicația eMAG de mobil. Astfel poți comanda de oriunde ai fi, în plus, primești notificare când începe Black Friday.

Cum să comanzi eficient de Black Friday de la eMAG:

BLACK FRIDAY 2015. 1. Pregateste lista cu produsele favorite
Sfatuieste-te cu familia si prietenii, aduna toate dorintele lor. A venit momentul sa va rasfatati.

BLACK FRIDAY 2015. 2. Instaleaza aplicatia eMAG de mobil
Iti recomandam sa instalezi aplicatia eMAG de mobil si poti comanda de oriunde ai fi. In plus, daca ai aplicatia instalata, primesti notificare cand incepe Black Friday.

BLACK FRIDAY 2015. 3. Intra in contul tau
Pentru a comanda rapid, intra in contul tau si seteaza adresa de livrare la care vrei sa primesti toate produsele cumparate. In felul asta poti plasa comenzile mult mai rapid! Daca nu ai cont, intra aici si creeaza-ti unul cat mai repede.

BLACK FRIDAY 2015. 4. Comanda online sau de pe mobil
De Black Friday salvezi timp si bani: comanda online oriunde ai fi, rapid si usor, iar noi iti livram produsele la adresa dorita intre 21 si 29 noiembrie.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Black Frday, emag, ofertă, reduceri

0/1 COMENTARII
NDS
20 Nov 03:47
+0
VOTURI
-0
NU STIAM CA ESTE ATAT DE COMPLICAT SA IEI TEAPA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE