BLACK FRIDAY 2016. EMAG va organiza pe 18 noiembrie ediţia a şasea a Black FridayBLACK FRIDAY 2016. Retailerul EMAG va organiza pe 18 noiembrie ediţia a şasea a Black Friday, la eveniment urmând să participe peste 2000 de magazine listate pe eMAG Marketplace, mai mult de dublu faţă de anul trecut .

BLACK FRIDAY 2016. Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a fost adusă în premieră de eMAG pentru clienţii din România în 2011.

"Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta", a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete şi laptopuri, produse IT, produse smart (brăţări, smartwatch-uri), frigidere, maşini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte şi încălţăminte, cosmetice, produse pentru casă şi grădină, articole sportive, produse şi accesorii pentru masină, mobilă.

"Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că aşa putem să oferim clienţilor eMAG cele mai bune oferte de preţ şi un moment de care să se bucure toată familia", a declarat Tudor Manea, general manager al eMAG România.

BLACK FRIDAY 2016. Companie românească fondată în 2001, eMAG este present şi în Bulgaria, Ungaria şi Polonia.

Anul trecut, eMag a raportat pentru ziua de 20 no­iembrie, în care compania a organizat Black Friday, următoarele date: 602.000 produse comandate; o valoare a produselor comandate de 202 milioane lei; un vârf de 370.000 de clienţi simultan pe site.

Etichete: Black Friday, emag, reduceri Black Friday

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE