Black Friday BUCUREŞTI. Care sunt magazinele participante şi cine dă startul!BLACK FRIDAY BUCUREŞTI. În acest an Black Friday va fi organizat pe 18 noiembrie, iar necesitatea elaborării unui ghid de bune practici a venit ca urmare a experienţei din ultimii 5 ani şi a desfăşurării de resurse pe care evenimentul o presupune, arată un comunicat al Asociaţiei Române a Magazinelor Online (ARMO).

Black Friday
Black Friday

BLACK FRIDAY BUCUREŞTI. Black Friday a fost organizat pentru prima oară în România în 2011, iar 2015 a fost anul în care vânzările online le-au depăşit, pentru prima dată, pe cele tradiţionale. Ghidul cuprinde recomandări privind elementele legate de procesul de cumpărare: catalogul de produse la promoţie, stocurile, preţul, infrastructura, vânzarea, livrarea, plata şi procesul post vânzare. El poate fi accesat de orice magazin şi client AICI

Printrem magazinele membre ARMO care au anunţat deja Black Friday se numără BestKids, DepozituldeCosmetice, eMAG, evoMAG, F64, Fashion Days, FashionUP, Il Passo, ITGalaxy, PC Garage, Shopila, SevenSins, Vivre, WatchShop. „Credem că acest ghid era necesar, în contextul unei creşteri semnificative a vânzărilor de Black Friday şi, implicit, a presiunii puse pe departamentele de logistică. Suntem siguri că acest ghid îşi va dovedi utilitatea atât în acest an, cât şi în organizarea evenimentelor viitoare", a declarat Florinel Chiş, directorul executiv al Asociaţiei Române a Magazinelor Online.

BLACK FRIDAY BUCUREŞTI. Potrivit estimărilor ARMO, vânzările online locale vor creşte în acest an cu 45%, depăşind pragul de 2 miliarde de euro.

"Vom avea peste 1.000 de oferte speciale pentru acest eveniment, cu preţuri începând de la 1 leu. Clienţii vor putea achiziţiona maxim o bucată din fiecare produs per comanda, însă stocurile vor fi suficiente pentru cei mai agili dintre aceştia. Vom livra produsele în maxim 7 zile lucrătoare. Ne aşteptăm la o creştere cu 40-50% a numărului de comenzi faţă de anul trecut. Promotiile vor continua şi în weekend", a declarat George Şerban, General Manager BestKids.

BLACK FRIDAY BUCUREŞTI. "Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta," a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

"Black Friday are loc anul acesta la evoMAG în intervalul 18 – 20 noiembrie. Cele mai importante reduceri din an vin la pachet cu cea mai mică perioadă de livrare. Astfel, 50% dintre comenzile plasate de Black Friday pe evoMAG vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile", a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Etichete: Black Friday, BLACK FRIDAY BUCUREŞTI, MAGAZINE BLACK FRIDAY

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE