Blaga, după ce Orban și-a retras candidatura la Primăria Capitalei: "Mâine o să avem candidatul"Vasile Blaga, copreședintele PNL, a declarat, luni seară, că marți va fi ales, în Biroul Permanent al partidului, noul candidat pentru ALEGERILE LOCALE din BUCUREȘTI.

Blaga, dupa ce Orban si-a retras candidatura la Primaria Capitalei: "Maine o sa avem candidatul"
Blaga, după ce Orban și-a retras candidatura la Primăria Capitalei: "Mâine o să avem candidatul"
Foto: timisoaraonline.ro

"Candidatura va fi asumată de cineva din partid. Nici eu, nici doamna Gorghiu nu putem certifica vreun candidat. Discutăm mâine și n-o să o lungim, o să avem candidatul", a declarat Vasile Blaga.

"Respectăm prezumția de nevinovăție. Vom lua în discuție o candidatură la Primăria Capitalei. Vom face acest demers cu cea mai mare discreție, nu ne vom pronunța pe ce se întâmplă în dosar (...) Nu suntem PSD, să rupem cămașa de pe noi când cineva de la noi trebuie să renunța la candidatură.", a completat Alina Gorghiu.

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din cea de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

CITEŞTE ŞI: ACUZAŢIILE DNA- Ludovic Orban a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală  

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alina gorghiu, candidat pnl, Ludovic Orban, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE