Blaga: Liberalii au libertatea de a face alianţe în funcţie de interesul local, dar nu cu PSDCopreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat luni că nu crede că ar fi indicat ca PNL să organizeze un congres după alegerile locale, argumentând că partidul trebuie să se pregătească pentru parlamentare. Mai mult, el a adăugat că, după 5 iunie, data alegerilor locale, liberalii au libertatea de a face alianţe în funcţie de interesul local, dar nu cu PSD.

Blaga: Liberalii au libertatea de a face aliante in functie de interesul local, dar nu cu PSD (Foto psnews.ro)
Blaga: Liberalii au libertatea de a face alianţe în funcţie de interesul local, dar nu cu PSD (Foto psnews.ro)

''Nu cred că ar fi bine, din punctul meu de vedere, împărtăşit de mulţi colegi. (...) Nu de Congres îi e frică cuiva, ferească Dumnezeu! Partidul are foarte mult de lucru în perioada următoare. E de discutat. Eu nu am nimic împotrivă, nici pentru, dar punctul meu de vedere este că nu cred că nu ar fi bine să avem congres înainte de alegerile generale, trebuie să ne pregătim aşa cum trebuie să câştigăm'', a spus Blaga, într-o sesiune live pe Facebook.

''Eu cred că alegerile generale ne vor prinde cu conduceri unice în toate cele 47 de organizaţii'', a adăugat el.

Copreşedintele PNL a evitat să îşi asume un scor la locale.

''Pot să asigur că vom câştiga mult mai multe primării decât cele 1.000 pe care le avem acum'', a susţinut el, conform Mediafax. 

Blaga a precizat că după 5 iunie liberalii au libertatea de a face alianţe în funcţie de interesul local, dar nu cu PSD.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit în decembrie 2015 despre necesitatea accelerării fuziunii de la nivelul partidului, anunţând un posibil congres după locale pentru alegerea unui preşedinte unic.

Etichete: aliante politice, congres, psd, vasile blaga

0/1 COMENTARII
Toby
26 May 15:04
+0
VOTURI
-0
Blaga si Gorghiu vor fuziona, cand fuzioneaza carnivorele cu ierbivorele...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE