Blaga spune că PNL va avea în 10 zile candidatul la Primăria sectorului 6Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, că partidul său va avea în 10 zile un candidat pentru Primăria sectorului 6, precizând că în acest sector este nevoie de un candidat "care să se bată".

Vasile Blaga
Vasile Blaga
Foto: ancheteonline.ro

"În baza unor cercetări sociologice, vin cu propuneri cei din organizația municipiului București. Așa s-a întâmplat și acum când i-am desemnat pe cei cinci din cele șase sectoare. Am avut cercetări în față, le-am întors pe toate fețele, am ținut cont de toate elementele într-o analiză care nu spune numai câte puncte are 'x', câte puncte are 'y' — sunt multe elemente luate în calcul — și am stabilit cinci candidați. Suntem cu analize în teren la sectorul 6. Vom avea după părerea mea în 10 zile candidatul la sectorul 6", a spus Vasile Blaga, la TVR, potrivit Agerpres.

În ceea ce îl privește pe actualul primar de la sectorul 6, Rareș Mănescu, Blaga a spus că acesta nu a mai dorit să candideze. "Probabil că și-a făcut toate socotelile, s-a gândit cât de bine a administrat sectorul", a adăugat liderul liberal.

Pe de altă parte, Vasile Blaga a spus că PNL nu face alianțe preelectorale cu nimeni la centru, dar în teritoriu organizațiile partidului pot face alianțe pentru a crea majorități, cu condiția să nu fie alianțe cu PSD sau cu Mișcarea Populară.

Blaga s-a referit și la candidații pe care îi propun ALDE și Mișcarea Populară pentru alegerile locale. "Eu nu pot să văd cum își găsesc candidații ALDE și Mișcarea Populară. Numai cu căzături de la PNL", a afirmat copreședintele liberal.

Etichete: alegeri bucuresti, alegeri locale 2016, PNL, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE