Bleacher Report: SIMONA HALEP va pierde înaintea semifinalelor, la WIMBLEDON 2014SIMONA HALEP, WIMBLEDON 2014: Jurnaliştii americani de la Bleacher Report sunt convinşi însă că SIMONA HALEP va pierde cel mai târziu în semifinale şi scriu că ea va fi eliminată fie de Ana Ivanovic, fie de Sabine Lisicki.

Simona Halep ramane doar cu jumatate din banii castigati la Wimbledon, din cauza taxelor britanice
Simona Halep rămâne doar cu jumătate din banii câştigaţi la Wimbledon, din cauza taxelor britanice
Foto: capital.ro

SIMONA HALEP, WIMBLEDON 2014: 

Ajunsă deja în optimile de finală la Wimbledon 2014, SIMONA HALEP are un culoar excelent spre fazele superioare, după ce Venus Williams, Na Li şi Ana Ivanovic au fost deja eliminate. Eşecurile suferite de jucătoarele care o devansează pe SIMONA HALEP în clasamentul WTA au transformat-o pe romanca în favorita la Londra. In plus, daca va ajunge în semifinale, SIMONA HALEP va deveni numărul doi WTA, urmând să treacă peste chinezoaica Na Li.

SIMONA HALEP, WIMBLEDON 2014: 

"SIMONA HALEP va pierde înaintea semifinalelor, pentru că iarba nu e suprafaţa ei cea mai bună. SIMONA HALEP nu are energia şi timpul pentru a răspunde loviturilor puternice, astfel că jocul rapid le favorizează pe adversarele potenţiale din sferturi, Ana Ivanovic sau Sabine Lisicki", au notat cei de la Bleacher Report, conform Rtv.net.

Etichete: Simona Halep, Wimbledon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE