Bloc cu arhitectură modernă, în zonă protejată printre clădiri de patrimoniu. FOTOGALERIEUn bloc cu trei etaje ar putea fi construit pe strada Constantin Budișteanu într-o zonă protejată cu multe clădiri de patrimoniu. Noua clădire are o arhitectură modernă, iar membrii Comisiei de Urbanism au criticat-o pentru aspectul exterior. 

Potrivit unui proiect prezentat miercuri la Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei, pe strada General Constantin Budișteanu nr. 7 ar urma să fie construită o clădire de birouri cu spațiu comercial la parter, cu două subsoluri, parter, două etaje și un al treilea retras. Noua construcție are o arhitectură modernă deși ar urma să fie ridicată într-o zonă protejată cu multe clădiri de patrimoniu și monumentele istorice. 

"Nu mă opun proiectului însă clădirea nu îmi place, e urâtă", a spus arhitectul Dan Marin, membru în Comisia de Urbanism. 

Indicatorii urbanistici ceruți sunt: POTmax.=80%, CUTmax.=2,5 mp, iar înălțimea maximă 18 metri.

Etichete: Comisia de Urbanism, zona protejata

0/1 COMENTARII
Radu
15 Oct 07:11
+0
VOTURI
-0
au dreptate...arhitectura imobilului lasa de dorit, insa stau si ma intreb cum de nu au fost atat de critici fata de "arhitectura" noului corp de cladire al ASEului? Cine si-a dat aprobarea pt bataia aia de joc? Daca se va construi kitch-ul ASEului o sa distruga toata piata Romana. Mai bine daramau casa aceia veche si ridicau o cladire in continuarea sediului vechi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE